City Stormarknad - Personlig datorservice i Stockholm
ADRESS
Ringvägen 90
118 60 Stockholm
ÖPPETTIDER
Mån-Fre 10-18
Lör-Sön Stängt

Service

Hem » Service

Strular datorn? Lugn, vi hjälper dig!

Hos oss kan du lämna in din dator som behöver ses över. Vi har egen verkstad i butiken med över 15 års erfarenhet av service, reparationer och uppgraderingar. Vi lämnar alltid fasta priser på våra arbeten som utförs i vår verkstad. Om du behöver reparera din mobil, surfplatta eller spelkonsoll är du välkommen till PSX Care som ligger samma lokaler. Kontakta oss eller kom förbi på Ringvägen 90 på Södermalm under våra öppettider.

Felsökning av dator
Vi tar reda på vad som orsakar felet på din dator efter felbeskrivning. Vid enklare fel ingår åtgärd i priset. I övriga fall lämnar vi kostnadsförslag innan vi går vidare med reparation.

595 kr

 

Komplett hårddisk-backup
Vi utför en komplett kopia av filer/mappar från din hårddisk. Detta gäller hårddiskar som ej har läsfel mm. Om hårddisken är defekt, har läsfel eller liknande kostar en backup från 3000 kr (inkl. moms).

2 000 kr

 

Rensning av virus-/spionprogram
Vi rensar din dator från virus-/spionprogram utan att behöva ominstallera Windows. Alla personliga filer/mappar finns kvar. Vi tar även bort det s.k. ”Polisen”-viruset.

995 kr

 

Återställning av Windows-lösenord
Om du har glömt bort lösenordet för att logga in i Windows kan vi hjälpa dig med att återställa detta. Vi tar bort lösenordet och du kan logga in i Windows som vanligt igen.

595 kr

 

Montering, enkel komponent
Montering av t.ex. RAM-minnen, grafikkort, DVD-enhet, chassifläkt, CPU-kylare, hårddisk, nätdel som inte kräver bortmontering av övriga komponenter. Gäller stationär PC.

300 kr

 

Byte av tangentbord, bärbar PC
Vi byter ut tangentbordet på din bärbara PC mot ett nytt. Vi kan inte reparera enskilda tangenter som har lossnat/försvunnit. Kostnad för nytt tangentbord tillkommer. Kontakta oss för pris.

595 kr

 

Byte av bildskärm, bärbar PC
Vi byter ut bildskärmen / LCD-panelen på din bärbara dator mot en ny bildskärm med motsvarande specifikationer. Kostnad för ny bildskärm tillkommer. Kontakta oss för pris.

995 kr

 

Byte av laddare, bärbar PC
När datorn inte startar beror det ofta på att laddaren har slutat fungera. Vi har ett stort utbud av originalladdare på lager till alla kända datortillverkare bl.a. Acer, Apple, Asus, DELL, Fujitsu, HP, Sony, LG, Samsung, Sony, Toshiba. Priserna kan variera beroende på modell, dock kostar de flesta laddarna ca 499 kr.

Ca 499 kr

 

Installation av Windows
Vi installerar en ren version av Windows med din licens på datorn inklusive uppdaterade Service Pack och drivrutiner. Om du vill uppgradera till nyare Windows-version tillkommer priset på nya Windows.

995 kr

 

Överföring av e-post till ny dator
Vi hjälper dig att flytta din e-post till en ny dator i programmen Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail, Microsoft Outlook och Mozilla Thunderbird.

800 kr

 

Installation av enskilt program
Behöver du få ett program installerat på din dator som t.ex. Office, Antivirus, Photoshop, iTunes eller liknande så kan vi hjälpa dig. Kostnad för eventuellt extraarbete för personliga inställningar tillkommer.

300 kr

 

Montering, dator från delar
Om du har en komplett dator i delar kan vi montera den åt dig. Vi monterar inte specialanpassade vattenkylningssystem. Kostnad för extra kablar och dylikt tillkommer.

995 kr

 

Montering, avancerad komponent
Montering av t.ex. moderkort och andra delar där det krävs att man monterar bort övriga komponenter som sitter i vägen. Gäller stationär PC.

595 kr

 

Byte av strömkontakt, bärbar PC
Om din strömkontakt glappar, brunnit eller blivit intryckt i datorn kan vi reparera denna åt dig. Vi byter kontakten mot en ny. Strömkontakt, montering och ev. lödningsarbete ingår i priset.

frn. 1 500 kr

 

Byte av fläkt, bärbar PC
Blir din dator för varm eller hör du oljud från fläkten? Vi byter ut din defekta fläkt mot en ny. Kostnad för ny fläkt tillkommer. Kontakta oss för pris.

1 200 kr

 

Övriga reparationer
Vi utför även andra reparationer och uppgraderingar som t.ex. byte av fästen, gångjärn, strömknappar, plastdetaljer och andra delar i den mån de finns att beställa hem från leverantör. Kontakta oss för pris.

Varierar

Fortfarande osäker på om vi kan hjälpa dig med dina problem?


Hör av dig till oss – vi är säkra på att vi kan lösa vad det än är som inte fungerar som det ska.

Ring, mejla eller använd kontaktformuläret här bredvid.

Telefon
08-534 600 30

E-post
info@citystormarknad.se